Hoarderul ecologic. Un bărbat s-a rătăcit în punga cu pungi unde intrase să îşi caute caserola cu caserole
Pentru din ce în ce mai mulţi români, mediul înconjurător e ceva important, însă puţini sunt cei care îşi transformă întreaga casă într-un adevărat templu al sustenabilităţii! E cazul lui Marius B., un tânăr de 29 de ani din Apahida, a cărui pasiune pentru pus deoparte fiecare ambalaj l-a purtat recent într-o aventură fantastică.
„Îmi rămăsese o sărmăluţă de la masa de prânz şi doar nu era s-o arunc! Ca s-o bag la congelator aveam nevoie de o caserolă, aşa că m-am dus să caut caserola cu caserole. De obicei o ţin în cămara numărul 6, între piramida borcanelor goale şi culoarul cutiilor de cafea”, povesteşte Marius. „Dar nu era acolo. Atunci mi-am adus aminte: ultima dată când am avut nevoie de ea, mă grăbeam, aşa că am aruncat-o pur şi simplu în punga cu pungi.”
„Să nu credeţi că e o pungă cu pungi obişnuită”, adaugă Marius, reglându-şi lanterna frontală. „E un adevărat labirint de pungi, o întrepătrundere de sacoşe care se întinde pe sute de metri pătraţi, cu tot felul de cotloane: sala pungilor de plastic, firida pungilor de cadou, camera tote-bagurilor de pânză, palatul paporniţelor de rafie…”
Înarmat cu o hartă şi o busolă, Marius a navigat zile întregi prin punga cu pungi în căutarea caserolei cu caserole. „M-am şi rătăcit de câteva ori! Noroc că ştiu să mă orientez după foşnetul pungilor”, spune exploratorul.
Deşi recunoaşte că nu i-ar strica puţină organizare şi să mai elibereze câteva cămări ducând ambalajele la reciclat, tânărul spune că nu are de gând să o lase mai moale cu adunatul. „E reconfortant să ştii că ai în casă un borcan de fiecare calibru şi o punguţă pentru fiecare ocazie. Am atâtea mătuşi care fac zacuscă!”, spune Marius, pregătindu-se de noi expediţii.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.