12 calităţi mai puţin cunoscute ale sandvişurilor lui Chef Florin Dumitrescu

Scris de TNR
@
21 octombrie 2014 07:14
12 calităţi mai puţin cunoscute ale sandvişurilor lui Chef Florin Dumitrescu

• Sunt foarte bune ca opritor de uşă;

• Dacă nu ţii bine de ele, se aruncă singure la coş;

• Au un guguloi de maioneză la mijloc şi pot fi utilizate ca boloboc;

• Din cauza mirosului, pot fi consumate doar cu geamul deschis;

• Au proprietăţi similare cu râmele: Dacă le tai în două, se regenerează;

• Dacă n-ai electrozi, poţi să sudezi cu un sandviş al lui Chef Florin Dumitrescu;

• Jignirea supremă! Blue Air, care nu dă pasagerilor nicio mâncare, mai nou le dă sandvişurile lui Chef Dumitrescu;

• Sunt atât de proaste, că nici jucătorii Rapidului nu le mănâncă;

• Atenţie! Trebuie depozitaţi departe de micii lui Scărlătescu! Dacă se ating, pot duce la explozie;

• Dacă îl ţii 3 minute la microunde se trezeşte la viaţă şi îţi fură din frigider;

• Măsurătorile efectuate cu contorul Geiger au demonstrat că chestia aia verde nu e avocado;

• Dacă îl arunci la coş, strigă “Sunt acasă!”.

Citește mai mult despre:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi