Nu mai puneţi botul la toate minciunile şoroşiştilor! Capitala noastră nu e nici pe departe atât de poluată precum acuză gurile rele. Bucureştiul are un aer atât de curat, că în ultimul weekend locuitorii au putut vedea norii pe cer.nori_capitala_poluare.jpg

Deşi mii şi mii de oameni au pus poze cu cerul şi haştag #wow, Rise Project susţine că de fapt ar fi fost fumul de la CET Sud. Alţi răuvoitori spun că ei n-au văzut norii din cauza cablurilor RDS agăţate de stâlpi la el în cartier. O situaţie mai grea este pe Magheru, unde oamenii n-au văzut nimic din cauza decoraţiunilor puse de Firea.

Şi la staţia meteo Otopeni au fost văzuţi norii, iar Ministerul Apărării a trimis avioanele în aer, să investigheze obiectele albe şi pufoase. Sute de mii de moldoveni din Capitală susţin că e posibil ca norii să fie doar aburi, şi au plecat disperaţi să caute cazanul de ţuică din care au ieşit aburii respectivi.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Wednesday, 12.04.2017 13:05 IT & Știința

National Cinematografic