De azi Terasa Obor oferă și desert: mici trași în ciocolată
Bucureștenii, dar și zecile de mii de turiști care vin zilnic la Terasa Obor pentru delicioșii mici au de azi la dispoziție și un desert. Patronii terasei au observat că mulți iubitori de mici și bere, după ce se delectau cu produsele clasice, întrebau dacă este și ceva dulce, gen papanași.
”Evident că nu puteam să vindem papanași, că doar nu suntem fătălăi”, spune patronul Terasei Obor. ”Am decis să le oferim românilor primul desert bazat pe carne: micii trași în ciocolată”, explică Geo, grataragiu.
Metoda de gătire este simplă. Micii se iau de pe grătar, se lasă să se răcească și apoi sunt scufundați într-un ganache delicioas de ciocolată și smântână românească. Rezultatul este primul baton proteic autentic, adică cu carne, nu cu vegetale și alte chimicale.
Patronii terasei iau în calcul să vândă micii trași în ciocolată nu doar la Obor, ci și ambalați, ca baton de ciocolată. În prezent se analizează dacă e posibil să fie lansată și înghețata cu mici cu topping de muștar.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.