Glorie agricultorului român! 16 tipuri de pepeni care vor ieşi în curând pe piaţă
• Pepenele de cauciuc, care nu se sparge dacă îl scapi și poţi să joci baschet cu el, sau chiar să-l foloseşti ca roată de rezervă;
• Pepenele de cocos, care creşte foarte sus şi există pericolul să-ţi cadă în cap;
• Pepenele cu păr, că sigur există o pițipoancă care să-l cumpere, cum s-a întâmplat şi cu odioșii papuci cu blană;
• Pepenii săraţi, excelenţi la bere;
• Pepeni picanţi, ca să nu mai ceară clienţii să i se facă dop și să-l guste;
• Pepenele pădureţ, cu un gust atât de intens că ai senzaţia că ai muşcat dintr-o lămâie de 10 kile;
• Pepene cu arome de pizza, garlic şi barbecue, pentru gurmanzii desăvârşiţi;
• Pepenele cu ciorbă în loc de miez, ca să apară mai des în filmele românești;
• Pepenele indestructibil, din nanotuburi de carbon, care doar îţi ocupă loc în frigider, dar nu ai cu ce să-l tai;
• Pepenele gol pe interior, mult mai uşor de cărat, ideal pentru unguri, că oricum ei au şi cozonacul gol pe dinăuntru;
• Pepenele cu gust de jambon, din seminţe rumegate de porci înainte, ca la cafeaua Kopi Luwak;
• Pepenele cu zaţ, pentru nostalgicii epocii comuniste şi pentru cei care vor să citească în el după ce-l mănâncă;
• Pepenele returnabil. Te duci cu coaja şi ţi-l umple la loc cu miez;
• Pepenele moldovenesc, care creşte pe malul Prutului şi conţine ţigări netimbrate în loc de sâmburi;
• Pepene bio vegan fără gluten, care e identic cu pepenele normal, dar e de 6 ori mai scump;
• Pepenele cu miros de pin sau ocean, ca să pui o felie la oglindă, în loc de odorizant.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.