Nu vă e rușine? Deși petrolul s-a ieftinit, prețul parizerului a rămas neschimbat
Tupeu fără limite în industria de mezeluri. Deși prețul petrolului e aproape zero, în magazine parizerul se vinde cu aceleași prețuri, dacă nu chiar mai mari, și asta în condițiile în care parizerul este derivat din petrol, prin procedee relativ simple.
Producătorii de parizer se scuză că în prețul de la raft sunt multe accize, dar și că parizerul conține și multă hârtie igienică, și aia se tot scumpește. ”Ca să ținem pasul cu săracii, care s-au înmulțit în ultima perioadă din cauza șomajului, suntem obligați să băgăm tot mai multă hârtie igienică în rețetă, să-l umflăm”, spun producătorii.
Producătorii au și alte pretexte să țină prețul sus, dând vina și pe cantitatea mare de coloranți sintetici. Ei mai susțin și că membrana care învelește parizerul este foarte scumpă, fiind făcută la un laborator secret, unde nimeni nu are voie să pătrundă și să fure formula chimică a învelișului, care reușește să țină una din cele mai periculoase substanțe fără să se dezintegreze.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.