O rețetă românească de gomboți cu prune, locul I la Salonul Internațional de Gombotică
România a uimit, din nou, întreaga planetă după ce o echipă de chefi de la noi din țară a câștigat locul I la Salonul Internațional de Gombotica de la Geneva. Rețeta românească a uimit juriul care a decis acordarea premiului când încă erau cu gurile pline.
„Deși de origine maghiară, mâncarea de gomboți cu prune a dobândit cu adevărat valențe europene și internaționale odată ce au pus mâna românii pe ea, așa cum s-a întâmplat de exemplu și cu palinca. Mâncarea a ieșit delicios, efectiv îți bați copii cu slipul ud peste gură”, a declarat Jean Baptiste de Jofre, președintele juriului.
Organizatorii Salonului de Gombotică de la Geneva au fost uimiți nu doar de gustul deosebit ci și de faptul că românii fac și altceva cu prunele în afară de țuică. „Anul viitor vrem prezentăm o porție de gomboți autonomi, pe care-i poți controla dintr-o aplicație pe telefon, cum sunt toate căcaturile în ziua de azi”, a explicat unul din câștigători.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.