Tot mai mulți bucureșteni se plâng că în „orașul” lor plouă încontinuu de câteva zile și că nivelul apelor este în creștere. „Sunt cartiere în care nu mai poți ieși din casă fără pantofi cu toc de minim 20 de cm sau cizme de cauciuc, că sistemul de canalizare nu mai face față”, susține un consilier local îngrijorat de situație. Dar, mult mai îngrijorător este faptul că în Titan un pensionar și-a construit o barcă mare și tot bagă animale în ea de câteva săptămâni. 

pensionar arca titan.jpg

„Nea Ionel s-a apucat de construit aceast imens vapor din cartoane, peturi și OSB de la începutul anului. Uitați ce mizerie este aicea, toate animalele țipă, rag, se găinățează sau se balegă. A distrus spațiul verde din fața blocului, nu mai avem unde scuipa o coajă de semințe, am ajuns să le aruncăm la coș, ca ultimii oligofreni”, a declarat, revoltat, un vecin al domnului Ionel. 

Pensionarul a adunat deja câteva sute de animale, perechi, și acum și-a băgat și ginerii în ambarcațiune, împreună cu soțiile lor. „Mai discutăm peste vreo lună și 10 zile, dacă o să vă mai vină să râdeți, toți ăștia care vă dați ciumeci și credeți că scăpați de ploaia asta cu o umbrelă de 9,90 de la Mega”, a avertizat pensionarul. 


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Tuesday, 10.07.2018 14:37 IT & Știința

National Cinematografic