Final trist de carieră pentru cei mai mari traducători ai României, Veverita_bc și Avocatul31, după ce accesul la site-urile de torenți și filme online a fost restricționat. Cei doi se plâng că decizia vine în mijlocul unor proiecte aflate deja în derulare şi că probabil vor pierde anii de muncă la calculul pensiei.veverita_bc_si_avocatul31.jpg

“Măcar să ne anunţe din timp, să nu muncim degeaba. Am sezonul 8 de la Game of Thrones tras direct de la un producător executiv, varianta de screener. Eram cu titrajul pe la episodul 6. Acum ce fac? Îl las aşa, dublat în coreeană? Şi, apropo, piticul Tyrion moare!”, a declarat Veverita_bc, vizibil enervată.

Cei doi traducători locuiesc împreună din 2008, când s-au cunoscut într-o sală de cinema din Frankfurt, unde filmau abia lansatul Wall-E, ca să-l dea pe torentul lui Yify, şi el la început de carieră. “Dacă nu eram noi, aţi fi văzut Batman - Dark Night la 720p, nu la 1080p, pixelat şi cu subtitrare în olandeză. Şi acum ne aruncaţi în stradă!”, a spus Avocatul31, care acum are 39 de ani şi se întreabă dacă îl mai angajează cineva.


                                          **** Reclama ta aici****

                                            Subtitrare: Veverita_bc

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 07.11.2018 10:35 IT & Știința

National Cinematografic