12 lucruri mai puțin cunoscute despre parizer
• Parizerul e rezultatul cercetărilor marelui inventator Edison, care încerca să producă un chirpici mai ieftin;
• Deși toată lumea arată cu degetul spre Rusia, România încalcă și ea convenţia armelor chimice, producând în continuare parizer;
• Biodieselul se obţine din rapiţă, în timp ce dieselul normal este extras din parizer;
• “Parizer toxic” este un exemplul clasic de pleonasm, care se predă în clasa a V-a;
• Parizerul este extrem de eficient dacă îl prăjești, că alungă ţânţarii și moliile;
• Pe vremea lui Ţepeş puteai lăsa parizerul afară, că nu-l fura nimeni, dar nu de frica pedepsei, ci pentru că nu era nimeni atât de tâmpit încât să-l mănânce;
• Cel mai atroce atac pus la cale de ruși în Anglia a avut loc acum 4 ani, când un fost spion rus a găsit praf de parizer pe clanţă;
• Parizerul făcut din carne se numeşte carne;
• Un actor care a înghițit din greșeală o bucată de parizer când filma o reclamă trăiește o dramă: acum are trei ochi și nimeni nu are un rol pentru el;
• Se spune că porcul e omnivor, că mănâncă absolut orice, dar încă nu s-a riscat nimeni să-i dea parizer;
• Parizerul e singurul aliment care e mai comestibil când îl caci decât când îl ai în farfurie;
• Ion Iliescu țtie de ce trăiește atât de mult, deși toată lumea îl vrea mort: pentru că nu a mâncat niciodată parizer.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.