Adio, lipie! Tot mai mulţi români s-au prins că poţi mânca şaorma direct din mască
Românii se adaptează rapid la noile condiții de pandemie. Mulți s-au îngrășat stând acasă și fac tot ce pot ca să mai reducă caloriile, motiv pentru care renunță la lipia de la șaorma și bagă umplutura direct în mască.
Mâncatul direct din mască are și alte avantaje. Sosul tzatziki răcorește botul celui care mănâncă șaorma, ia aroma de cartofi prăjiți rămâne mult mai mult timp în nări, delectând amatorul mâncării naționale a României.
”Un alt mare avantaj e că nu mai trebuie să folosești mâinile, care sunt libere, deci poți sta pe telefon, poți conduce mașina, te poți bate cu un interlop sau poți vota, lucruri mai dificile atunci când mănânci șaoma în lipie”, explică Decebal Popescu, antropolog.
Atenție, nu e igienic să mănânci șaorma cu mâna din mască, ci să poți masca cu umplutura înăuntru, acoperindu-ți inclusiv nasul, ca să nu scape nicio moleculă de mujdei.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.