Care furt, ruşilor? Nu vă e ruşine? Autorul aşa-zisului furt al portofelului, reclamat de ambasadorul Rusiei, a fost identificat rapid, pentru că a depus personal banii la Trezoreria Sibiu, în contul datoriei istorice a Rusiei faţă de România, datorie apărută după ce ruşii ne-au furat tezaurul în 1917, că aşa sunt ruşii.portofel_gasit.jpg

Autorul recuperării creanţei de la ruşi a fost decorat de preşedinte, fiind singurul român care a reuşit să mai reducă din datoria ruşilor, după 30 de ani în care guvernele României au ştiut doar să fie slugile Kremlinului. Românul a fost felicitat de poliţişti, care l-au rugat să-i anunţe şi pe ei când vrea să mai jefuiască un rus, ca să se bage şi ei.

Ambasadorul rus Valery Kuzmin susţine că nu-i pasă de cei 250 de dolari şi cei 1250 de lei din portofel: “Cel mai mult mă doare pierderea cardului Catena, pe care mai aveam de adunat 5 puncte şi primeam un distonocalm”, a spus ambasadorul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 11.06.2018 14:52 Social

National Cinematografic