Apple-ul turcesc, un atentat la sănătatea populaţiei

Specialiştii din IT avertizează că pe piaţa din România au ajuns în ultimul timp foarte multe Apple-uri turceşti, care pun sănătatea populaţiei în pericol. Apple-urile turceşti sunt produse în sere şi sunt tratate chimic ca să ajungă pe piaţă într-un timp mult mai scurt decât unul obişnuit. O parte din vină o poartă comercianţii, care mint clienţii că Apple-urile sunt româneşti.
„Apple-urile care au ajuns din Turcia sunt pline de substanţe nocive. Arată bine, însă sunt lipsite de gust. Am făcut mai multe teste şi am remarcat cu surprindere că Apple-urile turceşti nu se alterează după o lună de stat în condiţii extreme. Iar aşa ceva nu este normal. Ştiu că toate arată bine, dar majoritatea sunt stricate în interior şi pot răspândi foarte mulţi viruşi”, a avertizat Nicolae Merişor, unul dintre cei mai respectaţi recenzori de Apple-uri din România.
Specialistul IT sugerează populaţiei să consume cu preponderenţă Apple-uri ionatan sau, celor cărora le permite bugetul, Apple-uri golden.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.