Exemplu de decență și eficiență azi în Capitală! Zeci de bucureșteni au sunat disperați la 112, după ce au remarcat un ungur care se plimba liber pe stradă, punând în pericol integritatea teritorială a Capitalei. Dacă la Sibiu, în cazul ursulețului, s-a acționat barbar, cu ungurul situația a stat așa cum e normal într-o țară civilizată: a fost tranchilizat și dus înapoi în ungurime.

ungur_tranchilizat_bucuresti.jpg ”Chiar dacă părea inofensiv, putea în orice moment să o ia razna și să pretindă teritorii în București. Vorbim, totuși, de un ungur”, a explicat vânătorul care a răpus ungurul. ”Acum este deja în drum spre ungurime, îl ducem în Kolozsvár-ul natal. E bine sedat, nu vrem să riscăm să se trezească pe drum și să atace teritorii românești.”

Se pare că astfel de incidente, în care unguri să se plimbe liberi prin București se pot întâmpla acum mult mai ușor decât înainte. ”Ungurimea e departe, de la Kolozsvár se fac 10 ore cu trenul, până acum nu erau probleme”, explică reputatul vânător Decebal Popescu. ”Numai că acum existe curse de avion foarte ieftine și le e foarte ușor să vină în Capitală. Va trebui să ne obișnuim cu prezența ungurilor în Capitală și să învățăm să-i tolerăm.”


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Monday, 17.10.2016 13:27 Social

National Cinematografic