Belșug! Sunt atât de mulți șobolani în București încât șaorma de pui a ajuns să coste doi lei

În timp ce în alte orașe se trăiește de pe azi pe mâine, în București bogăția țâșnește, efectiv, din canale și șanțuri. Capitala europeană cu cei mai mulți șobolani pe cap de locuitor se mândrește acum și cu cea mai ieftină șaormă „de pui” la doar doi lei bucata. 

„M-am uitat și nu mi-a venit să cred, era chiar șaormă cu carne «de pui», consistentă, cu de toate. M-am uitat atent la șaormar, nu s-a zgârcit deloc când mi-a pus carnea în lipie. Într-un astfel de oraș să tot trăiești”, a declarat Florin Costea, un tânăr pasionat de mâncare. 

Șaorma „de pui” din București este acum cea mai populară dintre șaormele clasice, depășind șaorma „de vită” care nu mai este așa de ieftină de când au dispărut toți câinii vagabonzi din oraș. În urmă cu 5 ani, șaorma „de vită” era foarte populară în capitală și costa 3 lei, din care aproape doi lei ingredientele care nu erau carne. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 octombrie 2017 12:32
Citește mai mult despre: saorma şobolani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult