Carne stricată la all-inclusive? Un român acuză: „După 5 kile mi-a venit rău!”
Tot mai mulţi clienţi ai hotelurilor de tip all-inclusive se plâng că mâncarea nu e tocmai proaspătă! Marcel, un român aflat în vacanţă la Albena, e convins că a fost servit cu carne alterată după ce a mâncat aseară vreo 5 kilograme şi i s-a făcut rău.
„OPC-ul nostru nu a găsit nimic în neregulă cu câteva zile înainte, iar patronii hotelului au adus asigurări că respectă toate standardele de igienă. Cu toate astea, domnul Marcel s-a prezentat cu toate simptomele unei toxiinfecţii alimentare”, confirmă Vasil Kurev, medic la dispensarul din staţiune.
Soţia lui lui Marcel susţine că în niciun caz nu e de vină cantitatea de carne ingerată, şi nici faptul că Marcel a înghiţit din greşeală şi furculiţa n-are nicio legătură cu incidentul: „Sigur era ceva stricat! Pe la al 15-lea cârnat a menţionat că îl mănâncă puţin pielea.”
Cu toate acestea, conducerea hotelului a decis să limiteze la 3 kilograme cantitatea de carne pe care o poate mânca un turist la o singură masă, stârnind o mică revoltă printre clienţi, care a fost însă înăbuşită rapid şi servită cu cartofi ţărăneşti.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.