Patru clădiri dărâmate complet și zeci de imobile afectate în Centrul Vechi al Capitalei după ce un angajat al primăriei a aruncat neglijent bradul de 30 de metri care a înfrumusețat de sărbători Piața Constituției. Muncitorul a efectuat manevra din reflex, spunând că și acasă aruncă bradul după sărbători.

brad30metricazutdorel.jpg

„Făptașul s-a suit pe macara și a manevrat utilajul în vederea scoaterii acestuia din suport. Apoi a întrebat «ce facem cu ăsta» și i s-a răspuns că trebuie să aștepte un trailer să-l depună pe el, dar e trafic și mai durează. «Dă-l dracu, mai bine-l arunc, ce să facă ăia cu ăla, nu vezi că s-a scuturat deja jumătate» și l-a aruncat peste clădiri să nu se vadă”, se arată în acheta poliției.

În aceste momente zeci de utilaje de descarcerare scot victimele din beteală și s-a constituit un comandament de urgență format din generali cu experiență pe front și matematicieni olimpici premiați pentru a descâlci imensa intalație de pom care are, desfășurat, aproape un kilometru lungime. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 08.01.2019 12:35 Social

National Cinematografic