Cofetăriile declară război patiseriilor! În replică la covridog, a apărut eclerul cu crenvurşti
Corporatiştii din metrou au acum o alternativă plină de zahăr şi savoare la banalul crenvurşti în aluat! Este vorba despre crenvurştiul în ecler, ultima invenţie a unui celebru cofetar de pe calea Victoriei.
“Eclerdogul e exact cum vi-l imaginaţi: un crenvurşti culcat cu gingăşie pe pat de cremă de vanilie, rostogolit domol într-un aluat însiropat şi încastrat într-o glazură crocantă de ciocolată, cu doar un strop de muştar”, a declarat cofetarul Decebal Popescu.
“Mffffffmfmf bmff hmhm fm”, a confirmat invitatul de onoare al serii, Andrei Pleşu, cu puţin timp înainte să mestece complet al treisprezecelea ecler cu crenvurşti.
Reprezentanţii patiseriilor se tem că noul produs le va ameninţa monopolul asupra crenvurştilor şi au convocat o reuniune de urgenţă în care vor fi discutate 8 modele noi de merdenea, inclusiv mult aşteptata merdenea cu hamburger.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.