Combustibilul de avion a devenit atât de ieftin încât se pune şi în parizer
Piața petrolului este vraiște, afectată atât de epidemia de Covid cât și de mașinațiunile de pe piața economică. Barilul de petrol a ajuns atât de ieftin că prodcătorii nu mai știu unde să-l plaseze, a ajuns să fie băgat și în parizer.
„De obicei în parizer se introduceau cele mai ieftine ingrediente, cum ar fi rumeguș, nisip sau platic mărunțit. Acum am descoperit și urme de petrol, ceea ce-i dă o savoare deosebită pe care o vom prezenta clienților drept «tradițional ardelenesc»”, a explicat gastronomul Decebal Popescu.
Producătorii vor trebui acum să notifice pe eticheta produsului „atenție, conține și petrol” astfel încât consumatorii să știe că parizerul trebuie mâncat crud, așa cum e în țiplă, nu prăjit sau făcut la cuptor pe post de umplutură pentru sarmale.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.