Cu Valea Oltului blocată, sibienii aduc brânza la Bucureşti prin tunelurile dacice
Deşi lucrările de pe Valea Oltului sunt în plină desfăşurare, Capitala nu duce lipsă de brânză mulţumită strămoşilor noştri, Burebista şi Decebal! Mii de sibieni din pieţele bucureştene jură că aduc în continuare preţioasa marfă direct din Mărginimea Sibiului, folosind vechile tuneluri dacice.
„Bineînţeles că e brânză adevărată de la Sibiu, în niciun caz nu e făcută din ipsos şi aracet la mine în garaj în Pantelimon. Toţi de aici suntem sibieni autentici. Chiar şi Abdul de vizavi”, spune Geany, sibian autentic din Piaţa Obor. „Telemeaua, urda, smântâna le-am adus prin tunelul dacic, normal. Îmi pare rău că nu pot să vi-l arăt, doar noi, sibienii adevăraţi, avem voie să ne apropiem de intrarea în tunel.”
„Dacă nu mă credeţi, luaţi şi gustaţi din brânza asta în coajă de brad, care e 100% coajă de brad şi în niciun caz tubulatură din PVC vopsită în culoarea cojii de brad”, adaugă baciul Geany.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.