Delicios! S-a descoperit rețeta după care și-a gătit Van Gogh urechea tăiată
Ceocantă, onctuoasă, exact ca un lan de grâu pictat de posesorul său! Așa ar ieși rețeta de ureche după care Van Gogh și-a gătit propriul organ auditiv după ce și-a tăiat-o. Rețeta, scrisă pe spatele unui tablou de Van Gogh, impresionează prin îndrăzneala ingredientelor, dar și prin metoda de gătire, care amintește de modul în care pictorul amesteca pigmenții.
”Nici vorbă să o expedieze bunului său prieten și partener de mers la bordel, pedofilul Paul Gaugain. Eventual să-i fi trimis o caserolă cu o porție de ureche cu praz și capere, cum o gătise Van Gogh”, spune criticul culinar de artă Decebal Popescu.
Urechea vibrează ca o noapte înstelată alături de un aspic ușor cu usturoi tăiat felii fine cu același brici folosit de Van Gogh ca să-și secționeze lobul. Culorile rețetei sunt calde, asemănătoare cromaticii lui Van Gogh, care practic și-a gătit capodopera folosind urechea ca pe o paletă a efemeră a gusturilor.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.