Doi români au decis să nu se mai întoarcă din Thassos, că pot face ţuică şi acolo
Nu toți românii s-au întors din concediul din Grecia și există șanse mari ca unii să nu se mai întoarcă niciodată. Este și cazul a doi români din Bihor, Pavel Pop și Stan Ion care au decis să rămână în Thassos pentru că au descoperit că pot face țuică și acolo.
Prețul prunelor pe insula grecească este similar cu cel din România iar temperaturile un pic mai ridicate ajută la aducerea mult mai rapidă a cazanului la punctul de fierbere. Totodată fermentarea merge mult mai ușor tot din cauza temperaturii exterioare.
„Condițiile de pe insulă sunt ideale pentru a produce o țuică de înaltă calitate ce poate fi oferită apoi consumatorului final, adică noi”, au declarat cei doi români care, întâmplător, sunt și cumnați de mai bine de 20 de ani.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.