Hotelierii de la munte îi așteaptă pe turiștii vegani: ”Avem cetină din belșug!”
Și în acest weekend hotelierii din stațiunile montane așteaptă turiștii cu ghearele deschise, indiferent de rasă, etnie, religie sau orientări dietetice. Chiar și veganii sunt bineveniți, antreprenorii susținând că anul ăsta s-a făcut suficientă cetină să hrănească milioane.
„Oferim o gamă variată de mâncăruri și meniuri pentru persoanele care au îmbrățișat un stil de viață alternativ. Avem ciorbă de cetină, tocană de cetină și chiar și celebrul nostru gulaș de brad, făcut 100% din cetină de brad”, a explicat mândru Ovidiu Comancea, directorul unui hotel din Poiana Brașov.
Pentru veganii care doresc să mănânce ceva mai consistent să nu leșine pe pârtie sau prin drumeție, numeroase restaurante oferă pâine unsă cu rășină în loc de unt, și corn de brad pe băț, care poate fi mâncat și în timp ce te plimbi sau conduci mașina.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.