Grav incident aviatic la Ciampino, în Italia, unde un român și-a pierdut viața strivit sub greutatea valizei pe care dorea să o treacă drept bagaj de mână. Alte trei persoane au fost rănite grav după ce un pasager a lovit cu papornița proprie valiza românului și aceasta s-a dezechilibrat.

valiza-imensa-aeroport.jpg

„Pasagerul urma să se îmbarce pe o cursă low-cost Ciampino-Botoșani și a fost prins sub hainele contorsionate, sticlele de băutură, parfumurile și gorgonzola aflată în valiză. Personalul aeroportului a intervenit cu un motostivuitor industrial, folosit pentru schimbat cauciucurile la avioane, dar era deja prea târziu”, a declarat un oficial al aeroportului. 

Românul „muncea” în Italia de doi ani de zile și venea lunar acasă cu o valiză plină cu bunătățuri. În urma incidentului conducerea aeroportului a decis să suspende accesul spre îmbarcare românilor care transportă bagaje extrem de mari, găini, damigene, ghivece de flori, televizoare flat-screen, roți de mașini și mobilă, solicitând ca aceste obiecte să fie trecute ca bagaje de cală. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Saturday, 07.07.2018 10:14 Social

National Cinematografic