Grav incident aviatic la Ciampino, în Italia, unde un român și-a pierdut viața strivit sub greutatea valizei pe care dorea să o treacă drept bagaj de mână. Alte trei persoane au fost rănite grav după ce un pasager a lovit cu papornița proprie valiza românului și aceasta s-a dezechilibrat.

valiza-imensa-aeroport.jpg

„Pasagerul urma să se îmbarce pe o cursă low-cost Ciampino-Botoșani și a fost prins sub hainele contorsionate, sticlele de băutură, parfumurile și gorgonzola aflată în valiză. Personalul aeroportului a intervenit cu un motostivuitor industrial, folosit pentru schimbat cauciucurile la avioane, dar era deja prea târziu”, a declarat un oficial al aeroportului. 

Românul „muncea” în Italia de doi ani de zile și venea lunar acasă cu o valiză plină cu bunătățuri. În urma incidentului conducerea aeroportului a decis să suspende accesul spre îmbarcare românilor care transportă bagaje extrem de mari, găini, damigene, ghivece de flori, televizoare flat-screen, roți de mașini și mobilă, solicitând ca aceste obiecte să fie trecute ca bagaje de cală. 

Scris de Eftimie | Saturday, 07.07.2018 09:14 Social

National Cinematografic