Incredibil cât valorează burgerul de 6200 de euro la o săptămână după ce a fost mâncat
Vă mai amintiţi burgerul de fiţe făcut de un antreprenor din Cluj în cinstea festivalului Untold, folosind ingrediente exclusiviste precum vită Kobe, jamon iberico, untură de gâscă, trufe, caviar şi foiţă de aur? Ei bine, preţul acestuia a luat-o sănătos la vale!
Potrivit experţilor, la aproximativ o săptămână după ce a fost mâncat, valoarea burgerului de lux a scăzut de la 6200 de euro la aproximativ un căc*t. „Plus/minus foiţa de aur, dacă a mai rămas ceva din ea şi dacă se bagă cineva s-o recupereze”, explică Jean Gigi, economist de căc*t.
„În mod surprinzător, cam atât valorează şi un burger obişnuit din aceeaşi perioadă, semn că această devalorizare misterioasă are un impact mult mai mare asupra produselor considerate de lux”, adaugă specialistul.
„N-a fost o investiţie prea grozavă, dar omul din greşeli învaţă”, a declarat un client, contemplând ce a rămas din chifteaua extravagantă.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.