Inspirat de Taverna Racilor, un român a deschis Taverna Gândacilor
Un nou restaurant în Capitală! Un român întreprinzător a deschis Taverna Gândacilor, după un concept inițiat de alt restaurant care vinde tot artropode, Taverna Racilor. Clienții pot servi aripioare de gândac, bulz cu gândaci sau Pomana Gândacului, un platou cu cârnați din gândaci și pulpă rotisată de gândac cu mămăliguță.
Patronul vrea să arate că și în România pot exista start-up-uri de succes în gastronomie și va lansa și o franciză: ”Anul viitor sunt convins că vom avea Taverna Gândacilor în toate orașele mari din România. Vor apărea ca gândacii, pretutindeni”, spune Radu Roșu, patronul Tavernei Gândacilor.
Există deja voci că patronul a plagiat numele restaurantului și că seamănă prea mult cu Șura Dacilor, iar preparatele sunt suspect de asemănătoare. Patronul spune că nici vorbă de așa ceva și că ideea i-a venit într-o noapte când a văzut cum mișună gândacii prin bucătărie: ”Avem o resursă inepuizabilă de proteine, e păcat s-o irosim”, spune patronul.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.