Moldovenii au lansat Sarmalele Bucuria, umplute cu ciocolată și vișine cu lichior
Producătorii de peste Prut au ales această perioadă pentru lansare, având în vedere că se apropie paștele ortodox și nu toată lumea are timp să facă sarmale. În plus, au decis să aducă propria versiune a realizării acestora, să se știe că sunt făcute de ei.
În afară de foaie de varză sau de viță de vie, fiecare sarma este înfășurată în celofan și staniol, putând fi consumate separat. „Varza acră dă un pic de acreală sarmalei și am dorit să aducem un pic de dulce în viața românilor, de aceea am ales această compoziție clasică”, spune producătorul moldovean.
Sarmalele bucuria se găsesc în trei variante de bază, umpșite cu ciocolată, umplute cu vișine și lichior și cu amestec de nuci și coniac. Se recomandă să nu conduceți mașina după ce ați consumat 40-50 de astfel de sarmale.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.