O gospodină trebuie să scoată în medie 2 tigăi și o tavă din cuptor ca să poată găti
Este inundat internetul de rețete de gătit, dar niciuna nu spune exact cum trebuie făcut procesul de preparare al mâncării. În loc de delirurile obișnuite despre cum aceasta este rețeta preferată pe care i-o făcea mama sau bunica, mai bine ar explica primul pas care trebuie făcut: scosul tigăilor din cuptor.
Asta pentru că, în medie, fiecare gospodină are în cuptor două tigăi și o tavă. Tigăile sunt aia bună, pe care o folosește doar când are musafiri și aia pe care a luat-o la promoție, care nu e bună dar nu se îndură s-o arunce. Mai este, evident, și tava de cozonac, pe care o folosește doar de Crăciun, odată cu celelalte opt tăvi de cozonac din cămară, pentru a face cozonaci că tuturor le plac cozonacii.
Totuși, chiar și cu aceste statistici, un bucătar adevărat recomandă să ne uităm cu atenție în cuptor pentru ca nu cumva acolo să mai fie, prin spate, forme de prăjituri, niște spatule, o bere ascunsă pentru mai târziu sau alte ustensile de bucătărie esențiale.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.