O pensiune din Deltă servește storceag de dronă și mămăligă cu dispersie
Locuitorii din Tulcea încearcă să scoată că-i mai bun din ei, acum că războiul este la granițele țării și nimeni nu pare foarte îngrijorat. Deja la cherhanalele din județ au apărut mâncăruri specifice acestei zone, care cu siguranță vor atrage turiștii.
„Vă invităm la masă cu toată încrederea în preparatele noastre. Noi avem numai dronă proaspătă, prinsă recent din Dunăre, fără oase, nu ca la capitală unde li se aduce de-aia sintetică din SUA. Cât despre mămăligă, credeți-mă că nu exagerez, o să vă explodeze în gură. Cu arome, desigur, am băgat niște condimente în ea de vă curăță sinusurile ca tranșeele inamice”, spune localnicul Stepan Lupov, care deține cherhanaua „La peștele curentat”.
Pescarii din zonă spun că sezonul acesta s-au făcut multe drone, și e plin și pe brațele Dunării dar și în Marea Neagră. „Deci pui în cârlig o poză cu Zelenski și mușcă, țac-pac, trebuie doar s-o aduci la mal”, explică un pescar din Tulcea cum se dă la dronă.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.