Panică într-un lift din Pipera. Un grup de 12 corporatiști au rămas blocați între etaje împreună cu o vegană feministră extrem de vorbăreață, care le-a explicat că o dietă mult mai bogată în fibre ar fi ajutat tranzitul liftului. Aceasta a continuat, întrebându-i agresiv pe fiecare de câte ori mănâncă kale crudă pe săptămână, clătinând din cap disprețuitor la fiecare răspuns.panica_in_lift.jpg

”Începea fiecare frază cu «Păi dă-mi voie să-ți spun ceva, domnule» și înșira fraze lipsite de sens, despre aura astrală a dovleacului, în timp ce noi apăsam pe butoane”, explică Patrick Popescu, blocat în lift cu vegana.

Femeia, care avea evident o tulburare compulsiv-verbală, pentru că scotea peste 60 de cuvinte pe minut, a apăsat butonul de urgență al liftului doar ca să-i spună persoanei care a răspuns că s-a apucat de alergare și apoi i-a detaliat amplu antrenamentele pe care le face, în timp ce bietul om încerca să deslușească ce se înâmplă.

Unul din corporatiști a reuşit să smulgă uşa şi să se salveze, apoi a dat alarma. Vegan a fost lăsată singură într-o cameră cu cartea Sapiens de Harari, unde a vorbit singură până a intrat într-o comă profundă, așa că e în afara oricărui pericol.

În cele din urmă, se pare că dreadlocksurile veganei ar fi blocat liftul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 08.02.2019 07:31 Social

National Cinematografic