În România se găsesc doctori falși la tot pasul, ceea ce este surprinzător având în vedere că doar 80% din titlurile de doctor din țară sunt obținute prin fals în acte sau plagiat. Ca dovadă, în urma unei anchete DSP, s-a descoperit că Sub Zero, celebrul luptător al clanului Lin Kuei, a efectuat o operație estetică într-o clinică privată din România.

sub-zero-operation.jpg

„L-am crezut din prima că e doctor, că avea o mască albastră pe față, și doar doctorii au așa ceva”, au declarat surse spitalicești. „În plus, spunea că are de reparat un nas al unui amic de-al lui, îi zicea Scorpionu. A intrat cu el în sala de operații și cred că l-a operat pe viu, că s-au auzit multe țipete de-acolo și, la final, cineva a strigat «FINISH HIM». Sper că totul s-a rezolvat cu bine”, a declarat doamna de la DSP care i-a dat parafa de medic.

Poliția a încercat prinderea lui Sub Zero pentru a putea fi deferit justiției, dar agenții trimiși după el au fost bătuți deîndată, că erau doar 10 contra unuia. În plus, când ei au dat cu gaz, Sub Zero a dat cu gheață și a ieșit un întreg măcel, oamenii și alunecau pe gheață, și le cădeau țurțuri formați dintr-o substanță absolut inofensivă și lacrimogenă pe care o folosește toată lumea când e să bagă oameni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 11.02.2019 10:15 Social

National Cinematografic