Semnal puternic dat către populație de coaliția de la guvernare împreună cu președintele țării. Aproape 100% din cetățenii României au înțeles că acum e liber la corupție și fiecare om cu buletin așteaptă cel puțin o șpagă până la prânz, doar ca să-și vadă de treaba pentru care oricum este plătit. 

vamesi_campania_ia_spaga.jpg

„Nu știu dom'le, s-ar putea face ce-mi cereți dumneavoastră, dar nu e ușor, e sunt aici de la 6 dimineața. Acuma, se poate și mai repede, dacă ne înțelegem, avem și noi familie, copil la facultate, oameni suntem, okei”, a declarat un vânzător de ceapă din Piața Berceni. „Nu se poate, nu-mi dă voie legea, mă jur, v-aș fi ajutat dacă aș fi putut, dar nu pot. Sigur, se poate face ceva, dar trebuie să discutăm, riscurile sunt mari”, a declarat și un instalator, chemat să schimbe o baterie de chiuvetă într-un mall.

Corupția a afectat toate domeniile de activitate din România, de la jurnaliștii care au refuzat astăzi să deschidă internetul să facă știri fără un platou de pateuri până la șeful Curții Constituționale care a răspuns unui vecin care l-a întrebat „ce mai faceți?” cu „V-aș zice, dar nu dați și dumneavoastră foaie de 50?”.

Acest articol este mult mai lung și, dacă vrei să-l citești, tot ce trebuie să faci e să vii la Universitate, lângă ceas, cu 5 bancnote de 20 de euro uzate.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 10.07.2018 07:55 Social

National Cinematografic