Restaurant chinezesc din București, închis după ce mâncarea a început să tușească
Inspectorii DSV au dispus închiderea restaurantului Ping Pong Lee după ce mai mulți clienți au reclamat că mâncarea din farfurie a început să tușească. Autoritățile sunt îngrijorate și au pus câteva mese în carantină.
„Am discutat cu proprietarul restaurantului, domnul Ping, și acesta susține că este vorba de piper, de-aia tușea mâncarea. Clienții care au comandat rețeta originală, fără piper, au avut parte de o mâncare clasică, simplă, care doar mai scheaună din când în când, dar doar la început”, a explicat Vasile Florian, inspector general al Direcției Sanitar-Veterinare.
Mai multe monstre de mâncare au fost preluate de la fața locului și trimise la laborator, ba chiar Institutul Victor Babeș a solicitat cel puțin 40 de porții din mâncarea suspectă, pentru a verifica cu atenție dacă nu cumva se găsește vreun virus periculos pe-acolo. Între timp restaurantul și-a suspendat activitatea și acum este folosit ca depozit de tricouri și adidași.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.