Cine spunea că românii nu au spirit antreprenorial și că nu vom avea acces niciodată la masa bogaților!? Să-și înghită cuvintele acum când foarte mulți conaționali de-ai noștri se vor îmbogăți peste noapte prin speculații pe bursa de bitcoin. 

bitcoin elon musk caritas.jpg

„Sistemul de îmbogățire este unul extrem de simplu și de sigur. N-are cum să eșueze, că dacă tu convingi și alte persoane să cumpere bitcoin o să ieși în profit. Apoi ei conving la rândul lor alte persoane să ia bitcoin și uite-așa, în lanț, se îmbogățește toată lumea. Din bitcoin câștigi mai mult decât din videochat!”, a declarat Mihai Grozea, un tânăr care se pricepe la bitcoin și s-a umplut de bani din asta deja. 

Unii români nici nu mai așteaptă să strângă bani din salarii ca să cumpere bitcoin ci au început să-și vândă mașinile și casele pentru a investi și mai mulți bani. „Ce să stau în apartamentul ăsta de săraci din Berceni, ca săracii, când peste trei luni voi putea să-mi cumpăr un penthouse de 250 de metri pătrați la Unirii, așa cum merită un antreprenor inteligent ca mine. Asta-i piața, asta-i capitalismul, îi recompensează pe cei curajoși și cu inițiativă. E darwinism economic, fraierilor, nu știți nimic”, spune un alt specialist român în Bitcoin. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.12.2017 14:56 Social

National Cinematografic