S-a lansat prima șaorma românească tradițională, care are doar lipie și sare
După ani de zile în care românii au importat șaorma din lumea arabă și de la turci, în sfârșit un antreprenor local a luat măsuri și a lansat o șaormă cu adevărat românească. Adrian Vlaicu din București a produs azi dimineață prima șaorma doar cu lipie și sare.
„Tradiția noastră din moși strămoși cere să oferi pâine și sare dacă vrei să arăți că ești ospitalier. Și o țuică lângă. Iar oaspetele mai rupe o bucățică și mai ia un păhărel de țuică și repetă gestul până se termină tot clondirul”, explică antreprenorul modul în care se consumă șaorma românească.
Clienții au năvălit încă din primele ore ale dimineții să guste din nou șaormă apreciind aroma și gustul acesteia și precizând că și țuica e bună, fiind foarte limpede și cu mărgeluțe. Inventatorul șaormei românești spune că se aștepta la asemenea succes și chiar a achiziționat în avans un sac de sare ca să poată să facă vânzare bună.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.