Sătui de carne. La Cocoşatu’ românii îşi cumpără doar chifle şi muştar!
Nu mai intră, frate! Românii sunt complet ghiftuiți cu carne, după 3 săptămâni în care nu au mâncat decât alimente bazate pe porc, untură, cârnați și jumări. În consecință, la Cocoșatu` clienții veniți azi nu au mai comandat mici, ci doar pâinea și niște muștar lângă.
”Grătarul e plin, dar micii se usucă pe el, nu-i comandă nimeni. În afară de domnu` Pleșu și niște deputați nesătui, cei mai mulți clienți nu au comandat niciun mic. Am avut un grup de 18 persoane, au comandat 2 mici, 18 chifle și o găletușă de muștar, semn că oamenii încearcă să reintroducă treptat carnea în alimentația lor”, spune Nea Sandu, pentru care e o zi tristă la grătar.
La celebrul restaurant a fost azi și un moment tensionat, când un client a cerut o felie de pâine prăjită, dar nea Sandu l-a luat la bătaie cu cleștele, spunând că el nu pune altceva în afară de carne pe grătar.
Nutriționiștii spun că renunțarea totală la carne nu e recomandată: ”Pot apărea complicații grave, atât fizice, cât și psihologice. Se poate cădea în veganism, care e incurabil”, spune Decebal Popescu, nutriționistul casei regale.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.