Secretul marilor bucătari. Dacă scapă carnea pe jos, o pun la loc
Dacă vrei să fii un bucătar bun nu e suficient să știi ce știe toată lumea, cum se gătește carnea, cum se face omleta și cum se pune bulion de la supermarket în loc de sos de roșii pentru pizza. Nu, trebuie să cunoști și secretele celor mai buni bucătari din industrie, oameni cu zeci de stele Michellin la restaurantele lor.
Unul dintre acestea, păzit cu sfințenie, este că atunci când scapi carnea pe jos n-o arunci degeaba. O iei, ștergi cu un șervețel și o pui înapoi în tigaie. Nici măcar nu trebuie spălată, în cazul în care clientul primește nisip sau mizerie în farfurie o să creadă că e piper sau pătrunjel prăjit.
Desigur, niciun bucătar de succes nu va recunoaște că face asta, la fel cum nu recunoaște că dacă se scapă pâinea în căcat, o scoate răzuie excesul pentru mai târziu și spune că e o pastă de ton cu pate de gâscă. Carnea mâncată de pe jos este mult mai sănătoasă decât cea sterilă din cutie, pentru că are multe bacterii benefice pentru organism și, dacă ai noroc, prinsă în ea și o gumă de mestecat să te speli pe dinți după.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.