Sfaturi pentru şomerii din construcţii
Pe timp de criză este greu să-ţi găseşti un job, iar dacă mai trăieşti şi în România acest lucru devine aproape imposibil.
În fiecare săptămînă vom da sfaturi pentru şomeri, de fapt pentru toţi cei care nu au fost în stare să-şi găsească ceva de lucru, bărbaţi care nu sînt capabili să aducă mîncare acasă, indivizi nedemni de milă, scursuri, vai mama lor. O spunem cu falsă modestie: chiar ne pricepem! Gîndiţi-vă logic: noi avem de muncă, dumneavoastră nu!
În această săptămînă le vom da cîteva sfaturi celor care lucrează în construcţii.
1. În faţa angajatorului comportaţi-vă firesc, nu fiţi agitat, ca să nu-şi dea seama că aţi rămas cu schele din copilărie şi cu un puternic complex rezidenţial matern. Altfel se va prinde că nu aveţi toată ţigla pe casă.
2. Spuneţi angajatorului că vă cumpărţi toate revistele de arhitectură pe care le citiţi dimineaţa PVC.
3. Spuneţi-i angajatorului că pentru dumneavoastră clădirile nu sînt simple construcţii, ci au suflet, iar pereţii urechi. Oricum, nu exageraţi, amintiţi-vă punctul 1.
4. Ghidaţi-vă viaţa profesională după principiul: Cel care nu a greşit niciodată vreun calcul, acela să pună primul mîna pe cărămidă.
5. Nu cereţi un salariu de să-i cadă faţada.
6. Spuneţi-i continuu angajatorului că e un tip mortar.
Cel mai probabil veţi fi pus de către angajator să completaţi un Test grindă. Vă putem spune cîteva dintre răspunsurile corecte:
Aptitudini fizice: să puteţi să faceţi podul.
Culoarea preferată: cărămiziu.
Film preferat: Demolatorul.
Serialul preferat: La bloc.
Muzica: house.
Carte: Casanova.
Sport: gimnastică, proba de demisol.
Filosofia de viaţă: Deconstructivismul.
Foarte important!
Spuneţi-i angajatorului că o parte din banii pe care îi veţi cîştiga îi veţi folosi ca să faceţi o fundaţie pentru nevestele inginerilor.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.