Trucul unui chef faimos pentru a face broccoliul gustos: “Îl dau la porc şi mănânc porcul”
Te-ai săturat de broccoliul insipid, dar vrei să beneficiezi totuşi de nutrienţii acestuia? Vrei să-ţi convingi copiii să îngurgiteze măcar un pic din terifianta legumă? Un faimos bucătar italian a dezvăluit recent un mic truc care funcţionează de fiecare dată.
Într-o emisiune culinară la Rai Cinque, Gargamelo Flautista, Executive Chef la celebrul restaurant Sporcaccione (4 stele Michelin) din Monfalcone, a povestit cum face el broccoliul să fie mereu gustos, suculent şi dorit cu ardoare de întreaga familie.
„Când găsesc o căpăţână frumoasă de broccoli, o dau la porc, împreună cu alte lături. Apoi tai porcul, îl tranşez şi pun pe grătar o ceafă de moare lumea. Tot ce îţi trebuie e un porc, puţin cimbru, sare, piper şi acel broccoli parcă prinde viaţă!”, a explicat legendarul gastronom, adăugând că reţeta lui secretă merge de minune şi cu kale sau varză de Bruxelles.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.