Gafă monumentală comisă de un medic al Spitalului Metropolitan din Mizil. Cu gândul la micii aburinzi pe care abia aștepta să-i mănânce la finalul operației, medicul s-a grăbit să încheie intervenția și a închis operația cu micii și berea uitați în pacient. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, doctorul a uitat și muștarul într-un alt pacient, pe care-l operase cu puțin timp înainte.

mici_bere_pacient.jpg ”Niciodată nu l-am văzut pe domnul doctor atât de nervos”, povestește o asistentă. ”Mirosul de mici se simțea în sala de operație în continuare, ceea ce l-a făcut să creadă că micii sunt acolo, așa că a răscolit totul în jur. Abia după un timp a realizat că micii sunt în pacient, după ce-a simțit damful specific care venea dinspre acesta.”

Nici pacientul nu este însă mai fericit. ”Nu mă deranjează c-a uitat micii în mine, că organismul meu e obișnuit cu ei și îi procesează imediat”, spune acesta. ”Dar a uitat micii în mine cu tot cu scobitori și sunt momente în care mă înțeapă îngrozitor. Așa că am cerut încă o intervenție, ca să-mi scoată scobitorile. Ah, și ca să-mi desfacă berea, c-a uitat-o în mine cu capac cu tot.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 05.11.2018 18:32 Social

National Cinematografic