Un restaurant de fițe de pe litoral se laudă că schimbă lunar uleiul din friteuză
Un cunoscut restaurant frecventat de fițoșii de pe litoral se laudă cu standardele ridicate de igienă și calitate a mâncării. Bucătarul spune că uleiul din friteuză se schimbă lunar, iar cartofii prăjiți sunt dezghețați în aceeași zi, nu cu o săptămână înainte, cum e standardul pe litoral.
”La noi, burgerul de vită chiar e cu carne de vită. 10%. Recunosc, punem și grăsime, dar nu doar de la vacă, ci și de o chestie care seamănă cumva cu vaca, dar are rât și e mult mai dietetică”, explică Robert Acrișor, bucătar.
Din păcate, restaurantul, care sigur merită aprecieri internaționale, încă nu a fost vizitat de experții ghidului Michelin, care n-au putut intra din cauza unei haite de câini de la intrare.
”Vedeți? Asta e a patra sticlă de ulei pe care îl folosim din iunie, când am deschis. Și lumea zice că nu schimbăm uleiul! Salata cu fructe de mare e cu caras și cu alge. Clienții noștri apreciază ingredientele produse local. Roșiile le luăm de la tomberonul de lângă supermarketul de lângă noi. Ce vrei mai mult de atât? Nu sunt din Turcia, nu sunt din Grecia, sunt roșii de Mamaia!”, a mai spus bucătarul.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.