Presiunea psihică și în pneuri a fost prea mult pentru călărășanul Marcel Constantin, acesta fugind din țară când a auzit că trebuie iar să schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Soția sa a dat consemn la frontieră, dar este deja prea târziu. 

roman-fugit-cauciucuri.jpg

„Fotografia sa a fost trimisă către Interpol și către toate vulcanizările pe o rază de 100 de kilometri în jurul domiciliului făptașului. Rugăm pe toți cei care-l recunosc, să anunțe imediat autoritățile și să facă de urgență o progamare la un service specializat”, a declarat soția călărășanului.

Vecinii spun că Marcel era un om liniștit, care dădea binețe la toată lumea și nu avea datorii la întreținere. „L-au stricat jocurile pe calculator, a jucat prea mult NFS și acolo nu trebuie să schimbi cauciucurile pentru vară/iarnă. Internetul și jocurile distrug copiii noștri”, a opinat un vecin care-l cunoștea pe Marcel încă de mic. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.11.2018 12:01 Social

National Cinematografic