De rușine că nu are metrou de 7 ani, de când s-a mutat la Romancierilor pentru că se face stație, Cătălin Pietrar, din Drumul Taberei, a decis să facă ceva. Acesta a adoptat un teckel, cea mai inteligentă rasă de câini din lume, teckel pe care l-a botezat ”Metrou”. Cătălin spune că în fiecare seară se plimbă cu Metrou și uneori se duce cu Metrou în oraș.la_plimbare_metrou.jpg

”Într-o zi s-a dus cu Metrou la muncă și toate colegele au fost pe spate, când le căutam erau la Metrou”, spune românul. Metrou are toate caracteristicile unui metrou: e foarte lung, îi place să umble prin tuneluri, după viezuri sau șobolani și când iese din casă durează atât de mult că soția mea spune: ”Atenție, se închid ușile!”.

”Metrou e cel mai frumos lucru din viața mea. Sunt fericit că în sfârșit am și eu Metrou”, spune Cătălin Pietrar. Nu e singurul caz de român descurcăreț. Un alt domn din Drumul Taberei și-a botezat bicicleta ”Metrou” și se laudă că se duce cu Metrou la muncă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 10.10.2018 15:06 Social

National Cinematografic