Scandal imens făcut de un teleormănean la sediul OPC din Zimnicea. Bărbatul s-a prezentat cu un burger și a acuzat că cineva vrea să-l otrăvească. ”Uitați, am găsit o chiftea făcută din cadavru de animal în pâine, nenorociții vor să-mi facă rău”, a urlat bărbatul către inspectorii OPC.

scarbit_de_chiftea_in_paine.jpg El spune că a primit un pachet cu acea ”pâine” fără să ceară așa ceva. ”Mie îmi place franzela, nu pâinea rotundă, n-aș fi cumpărat niciodată așa ceva. Eu cred că Soros a trimis pachetul. Sau un satanist de la ăia cu haștagul. Dar ghinionul lor, că eu sunt deștept și am verificat pâinea înainte. Doar nu era să mușc din ea fără s-o verific, așa că am găsit imediat chifteaua din cadavru de animal”, s-a lăudat teleormăneanul.

Unul dintre inspectorii OPC i-a spus teleormăneanului că trebuie să lase pâinea cu chiftea la sediu, ca să rămân pe post de probă, după care a luat luat burgerul și s-a retras cu el în bucătăria instituției. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 09.10.2018 13:25 Social

National Cinematografic