Ursul care a alergat în această dimineață prin Brașov a fost prins în cele din urmă de mai mulți reprezentanți ai presei, aceștia înconjurându-l în apropierea unui tomberon abundent. Cu această ocazie acesta a explicat și de ce s-a plimbat prin tot orașul.

urs_abatut_brasov.jpg

„Am fost pe Turnului că trebuia să-mi schimb permisul, că la noi, la urși, e valabil doar doi ani. Mi-au zis că-mi trebuie o copie după permisul vechi, am ieșit afară, chioșcul ăla care face copii la 5 lei bucata era închis. M-am dus până în Coresi, hai, c-am rezolvat-o și pe-asta, dar mi-au cerut un aviz de la Direcția de Mediu, hai până-n centru. De-acolo m-au trimis la Mârzescu pentru analize, acolo era coadă și n-am avut nicio șansă, stăteau pensionarele încleștate de clanța ușii am urlat degeaba la ele”, a povestit Martin Popescu, ursul care a patrulat azi tot Brașovul.

Acesta spune că va trebui să meargă și mâine prin oraș, că mai are de scos o hârtie de la „Tamponări” din Bartolomeu, apoi niște semnături de la asociația de proprietari din Răcădău, la al cărei tomberon este arondat. „Șeful de scară mi-a zis că vine mai spre seară acasă, dacă nu-l găsesc pot să mă duc la el la muncă în Triaj, după pod că-mi dă el hârtie”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.12.2018 18:22 Social

National Cinematografic