10 reguli simple pentru masa de Centenar
• Fără porc la masă, că nu mai avem de unde, au fost incinerați toți;
• Neapărat trebuie să inviți un ungur la masă, ca să ai de cine râde când vorbiți de Centenar;
• Eventual, pui ungurul să aducă el mâncarea şi apoi i-o furi. Doar la fel au făcut strămoșii noștri în 1918, când le-au luat ungurilor Ardealul;
• Și, oricum, mâncarea ungurilor e mai bună, că e mai picantă şi are autostrăzi;
• Înainte de fiecare fel de mâncare intonezi imnul: “Aşa-s românii, umblă numai după fete, roşcate, blonde şi albastre”;
• De Centenar se servește un cocktail special, cu pălincă din Ardeal, zaibăr de Oltenia, orice de Moldova şi apă din Dunăre, numit și Carcalete Centenar;
• Neapărat servești și o salată de boeuf Trianon, în formă de Ungaria Mare – tai felii din ea, iar ungurului îi dai bucata aia mică ce rămâne la final;
• La masă ai voie să asculţi doar cântăreţi cu trei nume: Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Petrică Mâţu Stoian şi Adrian Copilu Minune;
• Scoţi din dulap carpeta cu Unirea din Serai și-o pui pe perete, la loc vizibil;
• La desert, se servește tot alcool, dar tricolor: vişinată, ţuică galbenă din butoi de dud şi spirt Mona.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.