film_comunism_star_wars.jpg
Compania Disney, care deţine drepturile seriei Star Wars, a anunţat pe ultima sută de metri înlocuirea lui J.J. Abrams cu un alt regizor cunoscut şi apreciat de critici, respectiv Cristian Mungiu. Cinefilii se aşteaptă ca acesta să-şi pună amprenta personală asupra filmului, ceea ce înseamnă că va fi extrem de trist şi cu mult comunism.

"Ne-am gândit să-l facem mai dark cum e moda acum şi iniţial ne-am gândit la Christopher Nolan. Dar el nu se ridică la standardele noastre de deprimare aşa că ne-am gândit să ne orientăm spre regizori din Europa de Est şi l-am ales pe Cristian Mungiu, cel mai deprimant om de la Stalin încoace", au spus şefii de la Disney. Filmul lui Mungiu va conţine toate scenele clasice, cadre lungi cu Darth Vader încercând să mănânce o ciorbă, noroi, avort, viol, pereţi galbeni de pişat şi pe Valentin Uritescu în rolul lui Obi-Wan Kenobi. Pentru a-i atrage şi pe fanii noii serii, filmul va conţine o oră de şedinţe a partidului comunist galactic.

Muzica va fi compusă, cum e şi normal, de Mihai Sturzu de la Hi-Q.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 15.11.2013 15:09 Monden

National Cinematografic