A apărut sarea vanilată, ca să poţi mânca ceafă cu cartofi prăjiţi şi la desert
Inspiraţi de zahărul vanilat, cercetătorii români au anunţat recent o invenţie extraordinară! Aceştia au obţinut sarea vanilată, care ne va permite să mâncăm tradiţionala ceafă de porc cu cartofi prăjiţi şi la desert.
„Ori de câte ori ieşeam la restaurant, nevastă-mea făcea nişte comentarii destul de acide dacă ceream la desert încă o ceafă şi o porţie de cartofi. Acum, cu un pic de sare vanilată, n-are ce să mai zică! E cu vanilie? E desert!”, spune Decebal Popescu, savantul din spatele ideii revoluţionare.
Dacă sarea vanilată are succes pe piaţă, oamenii de ştiinţă se gândesc să creeze şi o variantă cu cacao şi una cu scorţişoară, pentru burtoşii care nu se omoară după vanilie, dar adoră să ruleze o ceafă suculentă şi să-i spună baclava.
„Acum, pot să mănânc la felul I o supă cremă de ceafă cu cartofi, la felul II o ceafă cu cartofi şi la desert o ceafă cu cartofi cu un uşor iz de vanilie”, se mândreşte Grigore, pasionat de ceafă cu cartofi.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.