Cine credea că rapperul Cheloo va avea viață ușoară făcând curat la școala generală de la el din sat s-a înșelat. Două eleve de clasa a VII-a, în vârstă de 16 și 17 ani l-au bătut pe Cheloo și l-au umilit în fața colegelor, dându-i palme peste ceafă, coate în gură și genunchi în burtă. 

cheloo batut de fete.jpg

Totul a pornit de la rapper, care a cerut celor fetelor să nu mai arunce chiștoacele pe jos chiar când dă el cu mătura pe-acolo. Cele două fete au devenit foarte rapid extrem de agresive și au început să-l înjure. „Ce faci tataie, te-ai trezit cu fața la capacul de sicriu, ai chef de scandal?”, a zis una din eleve și a început să-i care pumni. 

Întregul incident a fost filmat de un coleg al uneia dintre fete care spune că îl știe pe cântăreț din castele pe care le asculta tatăl său. Cheloo a anunțat că nu va depune plângere penală împotriva agresoarelor dar va compune o melodie în care le va înjura cum se cuvine. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie | Tuesday, 13.06.2017 17:04 Monden

National Cinematografic