Cine credea că rapperul Cheloo va avea viață ușoară făcând curat la școala generală de la el din sat s-a înșelat. Două eleve de clasa a VII-a, în vârstă de 16 și 17 ani l-au bătut pe Cheloo și l-au umilit în fața colegelor, dându-i palme peste ceafă, coate în gură și genunchi în burtă. 

cheloo batut de fete.jpg

Totul a pornit de la rapper, care a cerut celor fetelor să nu mai arunce chiștoacele pe jos chiar când dă el cu mătura pe-acolo. Cele două fete au devenit foarte rapid extrem de agresive și au început să-l înjure. „Ce faci tataie, te-ai trezit cu fața la capacul de sicriu, ai chef de scandal?”, a zis una din eleve și a început să-i care pumni. 

Întregul incident a fost filmat de un coleg al uneia dintre fete care spune că îl știe pe cântăreț din castele pe care le asculta tatăl său. Cheloo a anunțat că nu va depune plângere penală împotriva agresoarelor dar va compune o melodie în care le va înjura cum se cuvine. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 13.06.2017 18:04 Monden

National Cinematografic