Butoi cu maioneză, compromis după ce a căzut în el o frunză de pătrunjel
O veritabilă tragedie a avut loc în această dimineaţă la o şaormărie din cartierul bucureştean Pantelimon! Angajaţii au fost nevoiţi să distrugă un butoi întreg de maioneză – aproape 200 de litri de spârcâz preţios, delicios, usturoiat şi onctuos – după ce acesta a fost contaminat cu o frunză de pătrunjel, planta cunoscută ca „Moartea verde” în industria fast-foodului din cartier.
Potrivit martorilor, frunza de pătrunjel a căzut în butoi chiar în momentul deschiderii acestuia. „Mi se rupe inima că trebuie să aruncăm atâta maioneză, dar ne gândim la binele clienţilor! Eu n-aş vrea să-mi pună cineva în şaorma maioneză în care a fost chiar şi o moleculă de ceva sănătos”, a comentat Geani, tăietor-rulator.
„Din fericire, nu au existat victime, pentru că angajaţii au văzut frunza la timp şi au oprit pe loc producţia de şaorma. În prezent se desfăşoară o anchetă internă pentru a se stabili ce căuta aşa-numita ‘verdeaţă’ atât de aproape de maioneză”, a transmis purtătorul de cuvânt al localului.
„Pentru siguranţă, am schimbat nu doar butoiul de maioneză, ci şi pe cel de ketchup, pe ăla de curry şi pe ăla de mayochup-picant, plus tulumba de carne şi găletuşa cu ardei mici şi iuţi, iar mâine vom primi o basculantă nouă de varză”, asigură patronul stabilimentului de şaorma.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.